Viasat urheilukanavat tarjoavat urheilun ystäville urheilua kaikkein monipuolisimmin. Viasat urheilukanavia ovat seuraavat:

Viasat Sport

Monipuolinen urheilun yleiskanava, joka tarjoaa katsojilleen huippu-urheilua laidasta laitaan. Muun muassa urooppalaisten jalkapalloturnausten jälkilähetykset sekä American NFL-ottelut ovat suosittuja. Tennistä seurataan jopa 400 tuntia vuosittain, mukana ovat kaikki tenniksen ATP Masters sarjan ottelut. Koripalloa seurataan myös tiiviisti niin Euroliigaa kuin Ruotsin Basketligaakin. Sekä paljon muuta suosittua urheilua ina 24 tuntia vuorokaudessa.

Viasat Sport HD

Viasat Sport HD tarjoaa monipuolista urheilua HD-lähetyksinä.

Viasat Golf

Viasat Golf on Suomen ainut ainoastaan golfiin keskittynyt kanava. Tältä kanavalta voi seurata yksinoikeudella PGA European Touria, Ryder Cupia sekä muita golfin huipputurnauksia. Kanava lähettää vuodessa yli 4400 tuntia ammattilaisgolfia suoraan kotikatsomoihin. Näistä noin 1300 tuntia on suoraa lähetystä.

Viasat Hockey

Viasat Hockey on Suomen ensimmäinen ainoastaan jääkiekkoon erikoistunut kanava. Viasatilla on NHL:n kanssa sopimus esittää yksinoikeudella viisi suoraa NHL-ottelua per viikko. Aikaeron takia NHL:n ottelut näytetään öisin, mutta uusintoja on sitten nähtävissä päivisin. Mukana on myös laajoja NHL uutiskatsauksia sekä tietenkin kaikki Stanley Cupin playoff -ottelut. Myös maailman toiseksi kovinta jääkiekkoliigaa eli Venäjän KHL:ää Viasat Hockey seuraa tiiviisti suorien otteluiden merkeissä.

Nelonen Sport Pro

Nelonen Sport Pro kanava lähettää urheilua suorina lähetyksinä. Sillä on muun muassa yksinoikeudet Suomen jääkiekon SM-liigan finaalipeleihin. Nelonen Sport Pro seuraa myös tiiviisti NHL:ää, Venäjän KHL:ää ja Ruotsin Allsvenskania. Jalkapallo-otteluita tulee myös kanavalta paljon muun muassa UEFA Champions Leaguen otteluita sekä Englannin maajoukkueen pelejä. MotoGP sopii moottoriurheilun ystäville, sillä tarjolla on moottoriurheilua laidasta laitaan. Golfia ja amerikkalaista jalkapalloa on myös tarjolla muun muassa.

MTV3 Max

MTV3 Max on kanava, joka on räätälöity suomalaiselle miehelle. Tarjolla on urheilua, huumoriohjelmia sekä harrastuksia. MTV3 Max -kanavalla on muun muassa yksinoikeudet Formula 1 suoriin lähetyksiin. Kanava on mukana niin tiukoissa kisoissa kuin varikkoelämässä sekä ajojen jälkeisissä juhlatunnelmissa. Rallia seurataan myös tiiviisti.
Aiheet: viasat, urheilukanavat