Disney Channel –saatavissa sekä kaapeli- että antennikotiin

Disney Channelilta tulee lastenohjelmia joka päivä kello 7 – 23. Mukana on Disneyn ikisuosittuja piirrettyjä lastensarjoja kuten myös kaikista uusimpia uutuuksiakin. Kanavalla on paljon Disneyn elokuvia sekä viihdettä koko perheelle. Disney Channel on panostanut siihen, että kanavalla ei näytetä tarpeetonta väkivaltaa. Suurin osa kanavan lastenohjelmista on joko puhuttu tai tekstitetty suomeksi.

Disney XD –saatavissa sekä kaapeli- että antennikotiin

Disney XD soveltuu erityisesti pojille, sillä kanavalla on paljon toimintaa, musiikkia, seikkailua ja huumoria. Mukana seikkailevat muun muassa tietokonepelisankari Aaron Stone sekä Zeken ja Lutherin skeittilautaseikkailuihin pääsee myös mukaan Disney XD:llä. Kanavalla on myös paljon elokuvia ja kaikessa on suomenkielinen tekstitys. Ohjelmien lähetysaika on 7 – 23.

Playhouse Disney –saatavissa antennikotiin

Playhouse Disneyn lastenohjelmat ovat opettavaisia ja soveltuvat 2 – 5 –vuotiaille lapsille. Ohjelmat on osittain tekstitetty tai puhuttu suomen kielellä. Ohjelmia tulee joka päivä aamuseitsemän ja iltakahdeksan välillä.

Cartoon Network –saatavissa antennikotiin

Cartoon Network on kansainvälinen kanava. Sen lastenohjelmat ovat tekstitetty tai puhuttu englanniksi tai ruotsiksi. Cartoonilla seikkailevat muiden muassa ikisuositut Tom ja Jerry, Kiviset ja Soraset sekä Scoopy Doo. Ohjelma-aika on 7-22.

Boomerang –saatavissa antennikotiin

Boomerang on englanninkielinen lasten ja nuorten kanava, joka tarjoaa turvallisia ja laadukkaita lastenohjelmia perheen pienimmille sekä nuorisolle. Boomerangilla seikkailevat monet Looney Tunes animaatiohahmot, kuten Väiski Vemmelsääri, Tom & Jerry sekä Repe Sorsa.

Nickelodeon –saatavissa antennikotiin

Nickelodeon on erittäin palkittu lastenkanava, jonka ohjelmat soveltuvat kaikenikäisille lapsille. Nickelodeonin suosittu hahmo on muun muassa Paavo Pesusieni. Kanavan ohjelmat ovat opettavaisia ja ohjelmaa Nickelodeonilta tulee päivittäin kello 7 – 19 .
Aiheet: viasat, lasten, kanavat