Viasat History –saatavissa sekä kaapeli että antennikoteihin

Viasat History on upea näköalapaikka kaikkeen tapahtuneeseen. Jos historialliset tapahtumat kiinnostavat, niin tämä kanava on ykkösvalinta. Viasat Historylta tulee historiapitoisia ohjelmia 24 tuntia vuorokaudessa. Suurimmassa osassa kanavan ohjelmia on suomenkielinen tekstitys.

Viasat Crime –saatavissa sekä kaapeli että antennikoteihin

Mikäli amerikkalaiset poliisisarjat tai englantilaiset dekkarit kiinnostavat, on Viasat Crime sellaiselle henkilölle omistettu kanava. Viasat Crime on englanninkielinen ja kanavan tekstitys on ruotsiksi.

Viasat Nature –saatavissa sekä kaapeli että antennikoteihin

Viasat Nature sopii koko perheelle. Se on korkealaatuinen luontokanava, jonka eksoottiset dokumentit kertovat niin luonnosta kuin eläimistäkin.

Viasat Explorer –saatavissa sekä kaapeli että antennikoteihin

Viasat Explorer tarjoaa seikkailuja ja kaikenlaisia voimia koettelevia tilanteita. Kanavan ohjelmistoon kuuluu seikkailuja, tutkimusmatkoja, murhamysteerejä sekä extreme-urheilua. Kanavan uudet ohjelmat on tekstitetty suomen kielellä.

National Geographic Channel –saatavissa sekä kaapeli että antennikoteihin

National Geographic Channel tarjoaa erittäin laadukkaita dokumentteja ja luonto-ohjelmia. Kanava soveltuu erinomaisesti sellaisille ihmisille, jotka haluavat oppia tietämään asioista enemmän. Kanava on hyvin informatiivinen ja kun sen ohjelmia seuraa, niin tietää varmasti maailman asioista enemmän kuin moni muu. Kanava on englanninkielinen niin ääneltään kuin tekstitykseltäänkin.

Nat Geo Wild–saatavissa antennikoteihin

Nat Geo Wild seuraa villin luonnon tapahtumia ja kohtaamisia villieläinten kanssa. Kanava tarjoaa todellista eläimellistä menoa! Kanava on puhuttu ja tekstitetty englanniksi.

Zone Reality–saatavissa antennikoteihin

Zone Reality on tositv-kanava, joka näyttää kaikkea maailmalla tapahtuvaa silminnäkijäkertomuksina. Mukana on suuronnettomuuksia, tapahtumia ja käännekohtia maailmalta. Zone Reality on englanninkielinen.

Aiheet: viasat, dokumentti, kanavat