Sub Juniori on kanava perheen pienimmille. Sub Juniori lähettää toinen toistaan ihastuttavampia lastenohjelmia aina aamukuudesta alkaen. Illan viimeinen ohjelma päättyy kello 20. Siihen väliin mahtuu niin kaikkien aikojen rakastetuimpia lastenohjelmia kuin myös viimeisimpiä uutuuksiakin. Juniorin klassikko lastenohjelmia ovat muun muassa Tao Tao, Myyrä ja Maija Mehiläinen. Suosituimpia uutuuksia ovat muun muassa Puuha-Pete, Mansikka-Marja, Palomies Sami sekä Seikkailija Dora. Aivan pieniä ilahduttavat Titi Nalle sekä Unelmatarha. Tässä vain muutamia Sub Juniorin kymmenistä ihanista ohjelmista.

Aina keskiviikkoisin Sub Juniorilla on lasten elokuvailta ja illan elokuva ilahduttaa myös lasten vanhempia. Perheen kaikkein pienimmille soveltuvat ohjelmat on merkattu junioripöllö-merkillä, joten se on todella kätevää vanhemmille. Ohjelmat ovat myös puhuttu suomeksi, joten lasten on helppo katsoa niitä.

Sub Junioria juontavat Tea ja Kana ja heillä on päivittäin Onnenpäivä lähetys, joka lähetetään neljä kertaa päivässä uusintana. Siinä on aina päivän nimipäiväsankari sekä eri teema joka päivälle. Se on lapsista hyvin mielenkiintoinen ja opettavainen ohjelma. Juniorin mummolassa on näyttelijä Miitta Sorvali mummona ja hän kertoo lapsille monista mielenkiintoisista asioista.
Aiheet: sub, juniori, plustv