Nelosen Sport Pro –kanavalta voi katsoa kaikkein suosituinta urheilua suorina lähetyksinä. Kanava on suunnattu todellisille urheilun ystäville.

Jääkiekkofanit tilaavat yleensä tämän kanavan, sillä Nelosen Sport Pro kanava on ainut kanava, josta pääsee seuraamaan suorana SM-liigan jääkiekkofinaalit. Kanavalla on kilpailuihin yksinoikeudet. Myös NHL:ää, Venäjän liigaa KHL:ää sekä Ruotsin Allsvenskania seurataan tiiviisti sekä yksittäisiä otteluita että finaaleja. Toinen kanavan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Sport Prolta näytetään maailman huippuluokan jalkapalloa. UEFA Champions liigaa, FA Cupia, Ranskan liigaa ja Englannin maajoukkueen pelejä seurataan tiiviisti.

Moto GP näyttää moottoriurheilua, joten kanava sopii myös moottoriurheilun ystäville. Myös tenniksen Masters sarjan pelejä näytetään sekä koripallon Euroliigaa. Nelonen Sport Pro on myös mukana golfin maailmassa sekä European Tourin että PGA:n kilpailuissa. Jenkkifutiksen ystävät voivat seurata Sport Prolta NFL:n otteluita.
Aiheet: nelonen, sport, pro, plustv