Eurosport 2 on kanava, joka tuo suuren määrän urheilua suoraan kotisohvalle. Kanava näyttää muun muassa talviurheilulajeista mäkihyppyä sekä alppihiihtoa. Moottoriurheilun ystäviäkään ei ole unohdettu. Mukana on myös muun muassa tennistä ja pyöräilyä. Tämä kanava on englanninkielinen.

Eurosport HD on kanava, joka lähettää urheilua entistä paremmalla kuvanlaadulla ja äänentoistolla. Tiukka urheiluottelu tai kilpailu teräväpiirtolähetyksenä on upea kokemus. Tuntuu kuin itse olisi mukana kilpailuissa.

Eurosport Nordic tuo Euroopan huippu-urheilua suoraan kotisohvalle. Eurosport Nordicin ohjelmasisältö on hyvin monipuolinen. Mukana on urheilua monilta eri aloilta. Kanava on mukana muun muassa UEFA Champions liigan peleissä, pyöräilyn Tour de Francessa ja tenniksen French Openissa. Eurooppalaisen talviurheilun seuraaminen on myös tärkeä osa kanavan sisältöä.Eurosport Nordic on osittain selostettu suomeksi tai tekstitetty suomen kielellä.

Tähän kanavapakettiin kuuluu myös seuraavat urheilukanavat Maxivisionilla:

Extreme Sports Channel - Extreme urheilua parhaimmillaan. Motocrossia ja pyöräilyä sekä skeittausta ja muita mielenkiintoisia extreme urheilulajeja. Mukana on myös surffausta ja lumilautailua. Tämä vaarallisten urheilulajien kanava kuuluu Maxivisionin urheiluhullu pakettiin. Muualta et sitä välttämättä saa.

ESPN Classic - tällä kanavalla näet tunnettuja urheilutapahtumia, urheiludokumentteja ja urheiluaiheisia elokuvia, kuten kuuluisten urheilijoiden elämänkertoja. Parhaat Super Bowl uusinnat ja World Series tapahtumat usein myös selostettuna näet ESPN Classic kanavalta.

ESPN America - Kanava näyttää NHL kauden otteluita sekä amerikkalaisen pesäpallon sarjapelejä. Saat amerikkalaisia urheilulajeja parhaimmillaan sinun olohuoneeseesi toimitettuna.

WildTV - Tämä kanadalainen kanava näyttää mielenkiintoisia ohjelmia metsästyksestä ja kalastuksesta. Näet parhaimmat metsästysvideot Wild TV:ltä. Suositellaan kaikille metsästäjille ja kalastajille.

Maxivisionissa 90 kanavaa ja maksu-tv kanavien tallennus rajattomaan tallennustilaan! Tilaa!
Aiheet: maxivision, urheiluhullu, paketti