Mitä Maxivision tarjoaa?

Maxivision tarjoaa tv-elämyksiä. Se yhdistää antenniverkon HD-valmiin nettidigiboxin, kaikkein parhaimmat ja monipuolisimmat kanavat, verkkotallennuksen sekä internetissä ympäri vuorokauden toimivan itsepalvelukeskuksen. Maxivision on siis aivan uudenlainen tapa saada käyttöönsä erilaisia maksutv-kanavia.

Maxivision peruspalvelu

Maxivisionin palvelu perustuu siihen, että avataan Maxivision peruspalvelu, jossa on erittäin pieni kuukausivelotus. Sen jälkeen voi räätälöidä itselleen sellaisen kokonaisuuden, jonka haluaa erilaisista kanavapaketeista tai yksittäisistä kanavista sekä verkkokovalevytilasta. Maxivision peruspalveluun kuuluvat kaikki Suomen vapaat digi-TV-kanavat laajakaistan kautta ja viisi lisäkanavaa televisioon. Näitä lisäkanavia, jotka tulevat automaattisesti Maxivisionin asiakkaan käyttöön ovat Taivas TV7, BBC World, Deutsche Welle, TV5 Monde, The Poker Channel. Palveluun kuuluu myös Forecan sääpalvelu digiboxissa sekä kahden viikon ohjelmaopas niin digiboxissa kun internetissäkin.

Maxivision on paras tapa katsoa tv:tä missä vain Suomessa. Katso ja tallenna maksu-tv-kanavia! Tilaa!

Miksi Maxivision on paras?

Maxivisionin digiboxi on paljon parempi digiboxi kuin tavallinen tallentava digiboxi. Siinä on paljon enemmän tallennustilaa kuin tavallisessa tallentavassa digiboxissa. Maxivisionilta voi myös ostaa lisäpalveluna tallennustilaa rajattomasti. Maxivisionin boxilla voi nauhoittaa niin montaa kanavaa samaan aikaan kun haluaa. Näin ei voi tehdä tavallisella digiboxilla. Kanavien käyttöönotto on näppärää, koska erillistä ohjelmakorttia ei tarvita. Asiakas ei myöskään ole millään tavalla riippuvainen asiakaspalvelun aukioloista, sillä asiakas voi itse ostaa kanavia suoraan internetissä olevasta itsepalvelukeskuksesta. Näin ei myöskään tarvitse maksaa palvelusta, jota ei tarvitse tai halua. Kanavat aukeavat asiakkaan käyttöön saman tien, eikä ole pitkiä toimitusaikoja niin kuin useilla muilla palveluntarjoajilla on. Kanavat voi Maxivisionilla tilata itselleen vaikkapa ainoastaan yhdeksi kuukaudeksi. Useilla kilpailijoilla joutuu tekemään vuoden sopimuksen tai jopa kahden vuoden sopimuksen tilauksesta.

Maxivision kanavapaketit

Maxivision tarjoaa 14 eri kanavapakettia, joiden sisältö on todella laaja. Niiden lisäksi tarjolla on vielä yksittäiskanavia, joista voi räätälöidä itselleen mieluisan kanavakokonaisuuden. Verkkokovalevytilaa myydään 100 tunnin paketeissa.

Tässä muutamia Maxivisionin kanavapaketteja:

Perhe-paketti -koko perheen ykköspaketti, joka viihdyttää kaikenikäisiä perheen jäseniä. Mukana on 12 eri kanavaa, jotka tarjoavat leffoja, urheilua, lastenohjelmia, naisille oman kanavan, uutisia sekä dokumentteja. Mukana muun muassa Eurosport, Animal Planet, CNN ja Cartoon Network. Plussa-paketti - elämyspaketti koko perheelle, jossa on paljon plussaa.Mukana 8 suosittua kanavaa muun muassa KinoTV, Discovery Channel ja Disney Channel. Sverige-paketti - paketti ruotsalaisten kanavien ystävälle tai kenties ruotsalaiselle, joka asuu Suomessa. Mukana muun muassa SVT1 ja 2, Barnkanalen sekä TV4 ja TV6. Extra-paketti - tämä paketti jatkaa Perhe-pakettia ja tarjoaa sen lisäksi extrakanavia. Mukana on 7 kanavaa, jotka tarjoavat muun muassa Formula ykkösiä, lisää lastenkanavia, tosi-tv:tä ja dokumenttejä. Extran kanavia ovat muun muassa Discovery World ja Zone Reality.

Yksittäisiä kanavia voi ostaa käyttöönsä vain muutaman euron kuukausihinnalla. Ja sen voi tehdä itse näppärästi internetistä, jolloin kanavat aukeavat samantien.

Maxivisionissa 90 kanavaa ja maksu-tv kanavien tallennus rajattomaan tallennustilaan! Tilaa!

Aiheet: maxivision, palvelu, kanavapaketit, maxivisionilta