CANAL+ Total on aivan loistava paketti niille, jotka haluavat katsoa sekä elokuvia että urheilua. Tähän pakettiin kuuluu koko Canal+ laadukas elokuva- ja urheilutarjonta. Canal+ Totalin tilaajat voivat seurata maailman huippu-urheilua, nähdä parhaiden elokuvien ensi-illat ensimmäisenä Suomessa sekä seurata maailman suosituimpia televisiosarjoja ainakin yhden tuotantokauden edellä muita. Tähän tuhtiin pakettiin kuuluvat seuraavat yhdeksän kanavaa.

CANAL+ ACTION on kanava kaikille toiminnasta ja seikkailuista pitäville. Monenlaiset trillerit ovat myös tämän kanavan keskeistä sisältöä. Canal plus Action kanava saa adrenaliinin kiertämään elimistössä ja jännityksen virtaamaan. Tekstitys on suomen kielellä ja kanavalla ei ole mainoskatkoja.

CANAL+ COMEDY paketti tarjoaa iloisia ja naurattavia komedioita ja hauskoja elokuvia koko perheen iloksi. Kanava toimii ympäri vuorokauden ilman mainoskatkoja.

CANAL+ DRAMA on kanava vahvojen tunne-elämyksien ystäville. Canal+ Drama tarjoaa maailman parhaita draamaelokuvia ja uutuuksia 24 tuntia vuorokaudessa suomenkielisellä tekstityksellä.

CANAL+ FIRST on kanava, jolle tulevat ensimmäisenä kaikki CANAL+ kanavien ensi-illat. Lähes joka ilta parhaimpaan katseluaikaan tulee ensi-iltaan joku uusi elokuva kello 22. Uutuustelevisiosarjat saavat ensi-iltansa arkisin kello 21. Huippu-uutuuksia aina vuorokauden ympäri, ilman mainoskatkoja tarjoaa Canal+ First -kanava.

CANAL+ HITS kanava lähettää ympäri vuorokauden kaikkien aikojen hittielokuvia. Mukana on niin Hollywoodin suosikkeja kuin myös kotimaista parhaimmistoa. Parhaimpia televisiosarjoja sekä palkittuja dokumentteja on myös mukana tällä hittikanavalla.

CANAL+ SF-Kanalen on kanava, joka perustuu ruotsalaisiin SF-yhtiön elokuviin sekä televisiosarjoihin. Tällä kanavalla näytetään monia ruotsalaisia tunnettuja elokuvia sekä televisiosarjoja. Mukana seikkailevat suomalaisillekin tutut hahmot Peppi Pitkätossu, Ronja Ryövärintytär sekä Vaahteramäen Eemeli.

CANAL+ SPORT1 -kanavalta voi katsella suoria otteluita maailman huippukentiltä ja areenoilta. Mukana on sekä jalkapalloa että jääkiekkoa. Tietenkään moottoriurheilua unohtamatta. Sport ykköseltä voi katsoa jopa 500 suoraa ottelulähetystä vuodessa. Kanavan kommentaattorit ovat loistavia lajin suomalaisia asiantuntijoita.

CANAL+ SPORT2 on myös keskittynyt vain urheiluun. Sport 2 -kanava näyttää lisää urheilua. Suoria otteluita voi seurata jopa viisi per viikko, mukana on muun muassa Serie A pelejä sekä Englannin Valioliigan otteluita. Urheiluun liittyvät makasiiniohjelmat muodostavat myös osan kanavan keskeisestä sisällöstä. Sport 2:lla on suomenkielinen tekstitys.

CANAL+ SPORTEXTRA on urheilun lisäkanava. Tämä kanava mahdollistaa sen, että jokainen pystyy katsomaan oman suosikkijoukkueensa peliä. Monia huippuotteluja nimittäin pelataan maailmalla samaan aikaan ja tämän kanavan avulla voi valita itselleen tärkeimmän päällekkäisistä peleistä.

Maxivisionissa 90 kanavaa ja maksu-tv kanavien tallennus rajattomaan tallennustilaan! Tilaa!

Aiheet: maxivision, canal, total, paketti