CANAL+ SPORT on urheilun ystävän ehdoton paketti. Tästä paketista voi nähdä niin suoria liveotteluja maailman parhailta kentiltä ja areenoilta kuin myös paljon muutakin urheilua. Tähän pakettiin sisältyy muun muassa Suomen jalkapallon miesten ottelut, Englannin valioliigan ottelut Italian Serie A, Champions League sekä Elitserien ja Allsvenskan. Mukana myös paljon moottoriurheilua. Kommentointi on suomenkielistä ja kommentaattorit ovat Suomen parhaimmistoa. Suoria otteluita lähetetään lähes 500 vuodessa. Tähän pakettiin kuuluvat seuraavat kolme urheilukanavaa:

CANAL+ SPORT1 näyttää suoria otteluita maailman huipulta. Mukana on niin jalkapalloa, jääkiekkoa kuin moottoriurheiluakin. Kaikki lähetykset Suomen parhaiden kommentaattoreiden säestyksellä. Joka vuosi lähes 500 huippuluokan ottelua voi katsoa suorana lähetyksenä Canal+ Sportilta.

CANAL+ SPORT2 keskittyy myös vain urheiluun. Tältä kanavalta voi katsoa lisää urheilua, jopa viiden suoran ottelun viikkovauhtia, muun muassa Serie A:ta ja Englannin Valioliigaa. Kanavalla on myös paljon makasiiniohjelmia, jotka keskittyvät muun muassa moottoriurheiluun, jalkapalloon, tennikseen ja golfiin. Kanavalla on suomenkielinen tekstitys.

CANAL+ SPORTEXTRA on urheilun extra-kanava. Monia huippuotteluja pelataan usein samaan aikaan ja tämä apukanava auttaa siinä, että katsoja voi valita oman suosikkijoukkueensa pelin päällekkäisistä peleistä.

Maxivisionissa 90 kanavaa ja maksu-tv kanavien tallennus rajattomaan tallennustilaan! Tilaa!

Aiheet: maxivision, canal, sport, paketti