Maxivisionin CANAL+ Film -paketti on todellinen leffanystävän superpaketti. Tällä kanavapaketilla on joka kuukausi jopa 25 uutta ensi-iltaelokuvaa. CANAL+:lla on yksinoikeudet melkein kaikkien suurimpien elokuvayhtiöiden kanssa, minkä takia suurin osa menestyselokuvista näkee ensi-iltansa juuri CANAL+:lla. Näillä kanavilla näytetään myös parhaimmat ja suosituimmat televisiosarjat, jotka tulevat Suomeen. Joka vuosi saa Suomessa ensi iltansa noin kymmenen suosittua televisiosarjaa. Kun seuraa CANAL+ Film kanavia, niin pysyy varmasti edelläkävijänä uutuusleffojen ja tv-sarjojen maailmassa.

Tähän elokuvapakettiin kuuluvat seuraavat kuusi elokuvakanavaa:

CANAL+ ACTION paketti tarjoaa elokuvia ja televisiosarjoja kaikille, jotka pitävät toiminnasta, trillereistä sekä seikkailuista. Kanava toimii ympäri vuorokauden ja leffoissa ja ohjelmissa on aina tekstitys suomeksi.

CANAL+ COMEDY paketti jaksaa aina naurattaa, koko perhettä. Kanava on komedian ystävän loistopaketti. Nämä elokuvat tarjoavat iloisia elämyksiä perheen kaikille jäsenille ympäri vuorokauden ilman mainoskatkoja.

CANAL+ DRAMA tarjoaa suuria tunteita ja vahvoja elämyksiä kaikille draamaelokuvien ystäville. Draamaa voi katsella keskeytyksettä ympäri vuorokauden ja suomenkielisellä tekstityksellä.

CANAL+ FIRST -kanavalla tulevat ensi-iltaan kaikki CANAL+ kanavien uutuudet. Niin elokuvat kuin uudet televisiosarjatkin näkyvät ensimmäisenä tällä kanavalla. Melkein joka ilta kello 22 saa ensi-iltansa joku elokuva ja uudet televisiosarjat lähetetään yleensä arkisin kello 21.

CANAL+ HITS tarjoaa elokuvien kaikkien aikojen hittejä. Tarjolla on Hollywoodin parhaimpia elokuvia, klassikkoelokuvia, suomalaisia suosikkileffoja, palkittuja televisiosarjoja sekä dokumentteja. Niitä parhaimpia suosikkeja tarjoaa tämä kanava.

CANAL+ SF-Kanalen tarjoaa ruotsalaisia elokuvia sekä sarjoja. Ohjelmisto tällä kanavalla perustuu ruotsalaisiin SF-yhtiön elokuviin ja televisiosarjoihin. Tällä kanavalla voi nähdä vaikkapa Vaahteramäen Eemelin, Ronja Ryövärintyttären ja Peppi Pitkätossun seikkailuissaan.

Maxivisionissa 90 kanavaa ja maksu-tv kanavien tallennus rajattomaan tallennustilaan! Tilaa!
Aiheet: maxivision, canal, film, paketti