Animal Planet on luontokanava, joka on maailman suosituin. Se kertoo ihmisten ja eläinten välisestä suhteesta. Animal Planet kertoo eläimistä ja näyttää niitä niiden oikeassa elinympäristössään. Luontodokumentit ovat todella ihmeellisiä ja kiinnostavat koko perhettä. Lähemmäksi oikeita luonnon eläimiä ei voi päästä muuten kuin menemällä itse paikan päälle. Jotkin tarinat eläimistä ovat hurjia ja jännittäviä, toiset tarinat ovat mukana draamaa ja aina mukana on aimo annos faktatietoutta. Animal Planet -kanava toimii 24 tuntia vuorokaudessa ja se on tekstitetty noin 70 %:sti suomen kielellä.

Animal Planet HD:n teräväpiirtokuva tempaisee vielä enemmän mukaansa syvälle luontoon. Kaikki näyttää todella upealta hienon teräväpiirtokuvan ansiosta ja äänentoisto on loistavaa. Ennen ei voinut tietääkään kuinka montaa vihreän värisävyä luonnossa on tai miten upealta kristallinkirkas vesi voi teräväpiirtokuvana näyttää. Animal Planet HD:n ohjelmat ovat mielenkiintoisia ja auttavat ihmisiä ymmärtämään luontoa ja eläimiä paremmin. Suurin osa Animal Planet HD:n kanavista on tekstitetty suomeksi.

Tilaa Animal Planet kanavat näiltä operaattoreilta:

Tilaa Animal Planet kanavat Canal Digitalilta!

Maxivision tuo Animal Planet kanavat netin kautta kotiisi! - Maxivision on paras tapa katsoa tv:tä missä vain Suomessa. Katso ja tallenna maksu-tv-kanavia! Tilaa!

Aiheet: animal, planet, ja, animal, planet, hd, tilaa, animal, planet, kanavat